Servis i održavanje HVAC/R

Naš servisni tim gradi se na 4 osnovna temelja:

  • Znanje
  • Povjerenje
  • Odgovornost
  • Iskustvo

ARS Kontrola d.o.o. ovlašteni je servis partner japanskog proizvođača DAIKIN. Od svog osnutka, zapošljava isključivo servisere provjerenog znanja koji moraju zadovoljiti najvišu kvalitetu usluge kakvu naša tvrtka pruža. Kako bi stalno bili u korak s vremenom konstantno educiramo naše servisere za rad s HVAC sustavima. Inženjersko - servisni tim izvodi usluge projektiranja, izvođenja instalacija, puštanja u pogon te obavljanje usluge servisa u raznim oblicima: jamstveni servisi, redovni servisi, servisi na poziv, hitnu servis službu koja će se odazvati u bilo koje vrijeme dana i noći (24/7).

Naše usluge dostupne su na cijelom području Republike Hrvatske uključujući morsko područje na Off-shore platformama za proizvodnju plina iz podmorja Sjevernog Jadrana gdje ugovorno sudjelujemo u pružanju HVAC usluge po najvišim standardima kvalitete i sigurnosti.

Ukoliko posjedujete objekte i obavljate djelatnost diljem Hrvatske, važno je imati partnera za kojeg će te biti sigurni da vam može ponuditi jednaku kvalitetu usluge na svim vašim lokacijama i objektima. Naši će se serviseri pobrinuti da vaš uređaj radi punim kapacitetom uz najmanju moguću potrošnju energije. Kako bi to postigli, naši serviseri koriste spoj znanja i dugogodišnjeg iskustva servisiranja velikih klimatizacijskih sustava.

Djelokrug poslova na objektima održavanja i servisa tvrtke pored servisa opreme DAIKIN, uključuje servise klimatizacijske opreme proizvođača YORK-Johnson Controls, TRANE, CARRIER, CIAT, McQUAY, TOSHIBA, MITSUBISHI, RIELLO, kao i mnogih drugih.

Zašto je redoviti servis isplativ

  • Produžuje vijek uređaja
  • Smanjuje budući trošak popravaka
  • Zaštita okoliša
  • Manja potrošnja energije
  • Povećava učinkovitost uređaja

Upisani smo u Registar pravnih i fizičkih osoba koje se bave djelatnošću uvoza/izvoza i stavljanja u promet kontroliranih i zamjenskih tvari, servisiranja, prikupljanja, obnavljanja i oporabe tih tvari, koji vodi Ministarstvo zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, pod rednim/registarskim brojem 1431.

Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti na kontakt telefon te ćemo vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja.